2021-05-10 1498 瀏覽
媽媽係Sogo感謝祭嘅單張上面見到個餐幾好食,就話去朝聖之前不如去果度食,結果就去咗。諗住lunch時間太多人,就決定早d去,諗住12點前應該冇咁多人,點知一上到去就見到一條人龍,雖然得10個人左右,但間餐廳其實唔大,都應該要等。。不過好彩都係等咗15-20分鐘左右就被安排入座啦!咁我阿媽就即刻order咗做感謝祭果個煎加拿大豬鞍扒同埋凍咖啡啦!我偷食咗佢一舊豬,入面好粉嫩,好juicy,唔會過熟,好食!我其實對豬嘅興趣一直唔大。咁我就order咗個煎焗魚,上面有白汁,魚肉好嫩,個白汁焗完好香,個味又唔係好鹹,啱啱好味!另外我餐茶order咗個熱咖啡,咖啡好香,落少少cream milk就ok滑,一貫日式咖啡味道!草草食完個lunch就開始我哋嘅放血之旅啦!

草草食完個lunch就開始我哋嘅放血之旅啦!
2021-05-09
15 分鐘 (堂食)