2021-08-08
H.O.P. House On Peel 係喺蘇豪區嘅泰酒吧餐廳,裝修用心,環境氣氛良好,身物仲要幾高質添!Mai Tai $110以甜口嘅Rum酒加果汁調配而成,入口香甜帶溫和嘅酒味,以樹葉攪拌,充滿熱帶風情!Kirin $74500ml 大大杯,爽!Chicken Wings $52炸到酥脆嘅單骨雞翼,同泰式甜辣醬係絕配!Pineapple $28大大件燒菠蘿,烤至外層焦香,中間爆汁,正!Wagyu $32Naem Sour Pork Sausage $32Pork's Neck $28H.O.P.啲串燒都幾高質!跟埋沙嗲醬同埋辣椒醬,鐘意點咩都得!The Crying Tiger Steak "Seua Rong Hai" $208美國安格斯肉眼扒煎至五成熟,軟嫩可口,肉味香濃!加埋特調醬汁,酸辣中帶一點點甜,份外惹味!Thai Basil Chicken Spagetti (half) $68金不換嘅香氣好突出,而且仲要辣辣哋同埋甜甜哋,充滿泰式感覺嘅意粉!
Mai Tai $110
Kirin $74
500ml 大大杯,爽!
Chicken Wings $52
炸到酥脆嘅單骨雞翼,同泰式甜辣醬係絕配!
Pineapple $28
大大件燒菠蘿,烤至外層焦香,中間爆汁,正!
Wagyu $32
Naem Sour Pork Sausage $32