2010-08-21 83 瀏覽
原本今日係想去街頭另一間食PIZZA, 但係下午無開, 所以轉移呢到, 見OPENRICE 好多好評, 所以一試。叫左兩個SET LUNCH + 一個PIZZA, SET LUNCH, 一個SOUP, 一個SALAD, 一個MUSHROOM PASTA + sole fish fillet & chocolate fudge cake.個PIZZA 我都唔記得左叫咩名, 不過呢個PIZZA, 好似比人剪左個邊, 淨係得個底咁, 脆, 但係唔會脆到似餅乾咁, 味道OK, 無我想像咁好食。沙律幾好食, 好鐘意佢個D芝士, 開頭咸咸地, 但越食越覺過隱。個PASTA 都似好食, CREAMY碟魚就睇上黎好味, 但食落味道AVERAGE.
叫左兩個SET LUNCH + 一個PIZZA,
個PASTA 都似好食, CREAMY
碟魚就睇上黎好味, 但食落味道AVERAGE.

MENU
SOUP
SALAD
sole fish fillet
mushroom pasta
pizza
chocolate fudge cake w ice cream
2010-08-21
慶祝紀念