2021-11-07
Somersby Apple Garden Tea Set $568@2 (未連加一)平時都幾鐘意飲Somersby ge Apple Coder🍏🍎 見個Tea Set都幾靚就黎左試佢哋既Tea Set,點知麻麻地😂Reservation係一個員工都無,無人招呼,要自己入去搵人帶位。食物方面都好一般,鹹點簡直係劣食😂 啲食物好似整左好耐咁,好唔新鮮,好凍。尤其係個芝士松露蘑菇多士,唔脆又凍哂🥲 甜品方面有好少少,都幾精緻,味道都可入口。比較好味既係個Macaroon同Scone,Scone幾好食同鬆軟。靚係幾靚,打咭一流,但味道、價錢、環境同服務都好無一開正常酒店既水準😂 不過以酒店水準黎比,個價錢都幾平,但可能我會寧願揀間好少少既😆