喺旺角東想搵個地方chill下傾住計咁食,又唔洗去moko同人逼嘅話,Coffee Talks的確係唔錯嘅選擇😗 店內cafe風格裝修得幾雅緻,坐係最近𥦬嘅玻璃嗰邊,對住旺角繁忙嘅路,岀面嘅車水馬龍同喺cafe入面嘅chill住食形成嘅對比更加令人覺得有種世外桃源嘅感覺喔🌸🙌🏼今日自己一個食午餐,嗌左碟意式羅勒汁帶子意粉,好似係新產品嚟㗎👅 一於試試佢👅🤤 上碟嗰陣好開心😍 係有好多蟹子喺上面啊😍😍😍 羅勒汁係homemade㗎,食落啖啖vegies omg🥦🤤 帶子都幾新鮮,至少食落唔係急凍味,雖然得2粒,但有蟹子撘夠! 都足料㗎啦😆 自己食lunch relax下又有free time俾自己同自己soul talk,放空下💭,叉足電食飽再life goes on!💪🏼👣▪Menu:

意式羅勒汁帶子意粉

▪Menu: