2020-07-30 230 瀏覽
較早前假日同家人去完沙灘 順便入赤柱揾野食行過呢一間見到門口個叔叔好落力拉客就一於試下佢先 不過一坐低 個冷氣開得勁大 於是叔叔提議我哋坐去另一邊 點知都係同一個問題發生了 於是我哋就請另一位waitress 幫忙較細啲風 唔知佢唔識教定聽唔明 要一路做一路話係咁嫁 如果唔係就會唔涼 blablabla下刪五百字 其實只要按swing制收返隻翼就可以解決問題 之後也有同貴waitress講返 提高知識不過我哋無比佢服務態度影響心情 一於試下啲食物先白酒Mussels 第一個即刻嚇親 成碟都煮酸了 不是青口問題,係個汁煮酸了 係白酒同火候控制 吃了一個就無食 好驚 不正常的德國腸味 不過我覺得無個汁好啲 唔夾Scotland 🦪 好彩係新鮮既 甜同飽滿Pizza係正常野 個底無overcook Fish &chips都正常 食落無成口油個seafood spaghetti 都正常 反而spaghetti 炒得香口同有味過seadfood 個人認為 有如美境下 有如此好的優勢下,做好食物質數同提高員工服務質素 客人定必源源不絕 為疫情過後做好準備 才不覺可惜
較早前假日同家人去完沙灘 順便入赤柱揾野食
不過我哋無比佢服務態度影響心情 一於試下啲食物先