2019-12-14
呢間上次左好耐,今次終於去到!不過都幾多人下,想去真係要早啲,如果唔係就好似我哋咁要等位!1️⃣The toast tailoring (2 Toppings) $65我哋叫咗baby spinach+ scrambled eggs 🍳 做toppings,spread揀咗lemon cream cheese,而吐司就揀咗sourdough🤤!sourdough好脆身,而且加咗而且加咗lemon cream cheese spread,酸酸甜甜好惹味!我覺得炒蛋配sourdough比較襯,初時以為佢兩個sourdough都會同時有baby spinach+ scrambled eggs 🍳,咁會比襯😝點知原來係分開嘅🙈baby spinach相對冇咁有特色。🙆🏻♀️美味指數:8/10 2️⃣Earl Grey Latte $48伯爵茶拿鐵☕️奶味比起伯爵茶味突出。呢間應該都係咖啡出名啲,下次都係飲佢嘅咖啡☕️👻🙆🏻♀️美味指數:6.12/10 💡整體來講,sourdough真係好正!經過一定要試吓!Apt. Coffee (灣仔)地址🐾:灣仔月街2-12號地下A&B號舖
🙆🏻♀️美味指數:8/10
2️⃣Earl Grey Latte $48
🙆🏻♀️美味指數:6.12/10
💡整體來講,sourdough真係好正!經過一定要試吓!
Apt. Coffee (灣仔)
地址🐾:灣仔月街2-12號地下A&B號舖