這間餐廳既菜式很特別,fusion style, crossover左唔同國家既美食,西式為主再crossover東南亞既菜式!鹹蛋大蝦意大利飯味道好特別,加入鹹蛋及意大利飯質地唔錯,有點硬,感覺好正宗!鹹蛋的份量適中,剛好用作點綴!蝦似乎無咩蝦味!自選pizza感覺好開心,可以自己揀,有好多款式,逐款計錢,都好特別!我揀左鰻魚、腸仔、菠蘿、風乾火腿;芝士都可以自己揀,我揀左水牛芝士;醬料都可以自己揀。詳見相片其實有自選雪糕,可惜佢漏左單!(因為自選雪糕在自選pizza既單相反面)但都幸運佢漏左單,因為這餐廳份量好大,2個人食唔晒!自問都好大食!pizza都食淨5塊!墨西哥蜜餞汁雞翼,份量好多,有8隻,好貼心,餐牌寫明有8隻,不過都係照叫左!不過雞翼炸得太誇張!感覺好似kfc, 味道其實不錯!如果唔係炸得咁勁會比較開心!飲品款式好多,但由於個日病,所以無叫!是間款式多既餐廳!值得一試!

鹹蛋的份量適中,剛好用作點綴!蝦似乎無咩蝦味!

飲品款式好多,但由於個日病,所以無叫!
是間款式多既餐廳!值得一試!
鹹蛋大蝦意大利飯
墨西哥辣椒蜜餞汁雞翼
自選pizza
2019-01-15
8 分鐘 (堂食)
鹹蛋大蝦意大利飯
  • 自選pizza