2023-06-20 186 瀏覽
系旺角周邊都系放題、火鍋、燒肉等呢類包飽肚,但食材質素就有所參差,食都食到厭,呢間位於豉油街既Lab Eat Bistro,佢既半自助餐十分抵食,海陸空90分鐘半自助餐,舆其他同等價位餐廳既期望相媲美,故慕名而來一試。Pick A Main有日式蓋飯、Burger、魚柳、牛扒等等選擇,今次我地都揀咗Burger同魚柳。酒精類飲品 free flow,可以邊飲酒,邊傾計。佢地既自助餐分為幾個區域,有沙律吧丶時令海鮮丶熱湯丶煙三文魚丶芝士丶火腿丶甜品吧就有自家製,另外有Häagen-Dazs。我個人就最喜歡風乾火腿,作為頭盤一流!《黑竹炭芝士漢堡》特盛牛肉肉質非常有咬口,一D都唔韌,爆汁芝士,夾埋牛肉同漢堡一齊食,雙層芝士令口感多重享受!粗薯條份量多,外脆內軟,食唔停。《安格斯牛扒》牛扒叫咗7成熟,配菜有薯蓉及雜菌,肉色粉嫩,順住肉紋切黎食,肉味甚濃!鋪係底既薯蓉,而雜菌有牛油味。搭配上磨菇汁,讓整道菜色更加豐富。色香味俱全。整個用餐愉快,服務很好,水準不錯,環境氣氛都好。值得推薦!
系旺角周邊都系放題火鍋、燒肉等呢類包飽肚,但食材質素就有所參差,食都食到厭,
舆其他同等價位餐廳既期望相媲美,故慕名而來一試。

《黑竹炭芝士漢堡》
特盛牛肉肉質非常有咬口,一D都唔韌,

《安格斯牛扒》

整個用餐愉快,服務很好,水準不錯,環境氣氛都好。值得推薦!