1K
2016-06-27 489 瀏覽
Tst 新開無耐, 係openrice 有新張優惠 $57 試食原價$148 既burger😎😎 咁岩今日約左fd去tst, 之後緊係過來試下啦😆 BIG JJ 自家製頂級牛肉芝士漢堡 原價$148 (👈呢個真係個burger 名😂😂 chicken 叫P.K.Burger lol)好欣賞佢地既 bun 係baked to order, tomato n lettuce 都好fresh, 咬落爽脆juicy... 塊beef 雖然都幾香, 但太腍😶 咬落鬆散, 我唔太like 呢種口感🙈🙈 或者下次可以試佢地blk truffle mushroom/chicken burgerfries 還好啦, 雖然即炸但唔夠香脆隔離既salad 反而有d驚喜, 夠fresh, 加左果醋酸酸甜甜幾開胃Add $48 combo set (fries+craft beer)Samuel Smith Organic Strawberry Fruit Ale Craft beer 好多選擇, 但芸芸眾多beer 中我比🍓🍓 一下吸引住~♥ 🍺 帶淡淡既紅色, 飲落真係有幾香 strawberry 味😙 ,

fries 還好啦, 雖然即炸但唔夠香脆
🍺 帶淡淡既紅色, 飲落真係有幾香 strawberry 味😙 , 但濃度都有5.1%

其實我唔好酒, 今次把beer 當jolly shandy 飲既後果係飲完一杯, 我塊臉紅到🙈pat pat 咁, sosad
2016-06-25
用餐優惠