想係紅磡土瓜灣附近食個舒服晚飯,見呢間餐廳食評唔錯,於是今晚就去試試。點了兩個Dinner Set,包沙律,餐湯,主菜及飲品。沙律方面,唔係一般只有沙律菜同蕃茄,仲有西柚同橙,呢個配搭幾新鮮醒胃,幾juicy。另外餐湯都有蕃茄同龍蝦湯選擇,各點了一客。主菜方面,點左美國安格斯封門柳伴燒汁;香烤三文魚配香草柚子醬安格斯封門柳肉質鮮嫩,牛肉味無俾燒汁蓋過,肉味香濃,伴隨薯蓉味道很好!而香烤三文魚賣相亦很精致,味道可以。不過私心覺得安格斯封門柳比較出色。飲品方面,點了Latte 和果汁。本以為Dinner Set餐飲會是比較一般,Latte 比想像中好。呢個Dinner Set性價比高,而且環境寬敞舒適,很適合與朋友吃飯傾計。服務員態度都很好!另外見到餐廳有牛油果menu,同埋最近推出龍蝦套餐,下次可以考慮試試。

點了兩個Dinner Set,包沙律,餐湯,主菜及飲品。

另外餐湯都有蕃茄同龍蝦湯選擇,各點了一客。

主菜方面,點左
美國安格斯封門柳伴燒汁;