2018-11-30
星期日晏左起身,但早餐係必須嘅所以就去之前都去過嘅Flying Pan,因為佢係一間24小時營業嘅早餐店,無論咩時候起身去到都可以食到早餐就係佢地嘅賣點星期日去到係全場滿座,我地好彩一去到就有位唔洗等男朋友揀左個full breakfast 🍳 因為佢話好肚餓,野食落枱見到隻碟係好大隻,不過早餐份量黎講應該都算多嘅我就揀左個omelette,side dish揀左salad同生果,無諗到沙律係會有一大pat醬係面🙈最怕就係呢種一大pat嘅醬,所以我只係揀左d無醬嘅食🤣個omelette有d令人失望,因為中間做唔到有蛋汁,而係welldone但係bakery 可以揀唔要toast 轉Croissant係good嘅整體普普通通啦,因為早餐無咖啡飲係差少少野咁🤣野飲揀左要lemonade,但我覺得太甜喇,如果無咁甜會好好多,因為我平時飲野都要少甜嘅🤭