2018-08-19
今日因為要kill time,想搵個可以坐耐啲既地方食lunch。突然記起之前亞妹提過呢間野。今日就同朋友黎試下。其實店面好細,室內有12坐,室外有4個吧台既坐位。去到推門入去,見到有位,分開兩台,每台只可坐兩個。因為我地係三個人,所以要等。大約等左35分鐘左右(因為不限時,所以有人會係度閒聊)。如果遇上無位既無你,店員會話比你知:唔知要等幾耐,因為唔知入面啲客人會坐幾耐。如果你等,留低電話,我會幫你留位,有位會call 你。其實呢個服務都幾好。主食種類唔算多,有bagel / spaghetti / all day breakfast / egg benedict;飲品相對地多選擇;甜品就有三款。我鐘意bagel,叫左煙三文魚bagel,飲品要左紫,朋友都揀左大蝦意粉,飲品就要左橙。質素好ok, 個bagel 係亞麻籽bagel,料都好足。大蝦意粉朋友話好食,不過喊左啲。我柸飲品紫,係雜莓,感覺好似加左醋,都唔錯,好開胃。朋友柸橙應該都好飲,見佢連入面啲橙肉都食埋就知。甜品叫左蛋同香蕉。真係好好好好好好味味道係呢到留一個想像比大家,大家一定要去試下,以平常心去,食完之後你會嘩一聲另外
甜品叫左蛋同香蕉。真係好好好好好好味
另外價錢都好平,係高質素既食物,平民既價格