2020-03-20
Sensory ZERO都有好幾間分店 但我有時間既話就一定會揀去黃竹坑個間 貪佢算少人而且空間感十足 仲有落地大玻璃 咁開揚無論好天同落雨都好好feel講完環境講翻野食 呢間絕對係一間滿足到你唔同要求既cafe野食種類由all day breakfast去到丼飯都有 岩曬我呢d乜都想食一餐既人🍛蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 ($118)用上日本米 D飯好有咬口粒粒分明 個人認為鰻魚都算無咩骨 肉質都係普通 因為係日本食過鰻魚呢就知點都係有D距離 滑蛋正常 蒲燒汁都係正常 不過不失嘅鹹食~🥐巨•午餐肉芝士滑蛋牛角包 ($58)佢無講錯呀! 舊午餐肉真係好巨呀架! 件午餐肉有成2隻手指咁高咁粗 仲要打孖上配上充滿牛油香嘅牛角包 十級邪惡🤤🤤最衰係佢應該唔記得幫我焗溶塊芝士 如果唔係一定仲正😂☕Crazy chocolate ($50)黎個Crazy Chocolate呢最crazy係杯邊嘅朱古力碎🥰有曬dark milk white chocolate 沿住杯邊飲 好滿足🤤❤️不過呢個chocolate可以再濃D 用少D奶絕對會好飲D 個人喜好😍🥳 Lunch 會有Lunch set ($148)鰻
🍛蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 ($118)
🥐巨•午餐肉芝士滑蛋牛角包 ($58)
配上充滿牛油香嘅牛角包 十級邪惡🤤🤤
最衰係佢應該唔記得幫我焗溶塊芝士 如果唔係一定仲正😂
☕Crazy chocolate ($50)
鰻魚飯+$40或以下嘅野飲