2022-07-14
又一間屋企附近新開餐廳,發覺呢排既新餐廳多到試唔切!😲😲 而且望落 menu 同環境,好多都吸引 …..Anyway 難得Weekend得閒,帶埋媽咪一齊黎試下新餐廳食個LUNCH先 ,做返一日孝子👩👦! 我揀左個椒麻豬頸肉扁意粉🐤,媽咪就叫個招牌肉餅煎蛋飯 🥗,本身又話要食多D啲菜🤣依家就話菜就返屋企先食啦,不過呢個椒麻豬頸肉扁意粉,好吸引,就試下啦! 隻豬頸肉整得勁香,皮直頭有啲脆,又超爽口,完全唔乾,微微麻香,意粉夠濃夠味彈牙。 (8/10) 招牌肉餅煎蛋飯🥗呢個肉餅煎蛋飯,肉質好嫩,愈感覺普通既野愈注意口感同味道配搭 , 肉餅表面再煎香!(8/10) 😋😋本身以為份量會好少, 其實相當足夠飽 HAHA仲叫左一個西柚茉莉茶,兩個人一齊飲,清爽解渴!呢到D晚餐都有好多好想食😋😋 下次有機會再黎 , 反正夠近 。
招牌肉餅煎蛋飯🥗
本身以為份量會好少, 其實相當足夠飽 HAHA