一向都係亞蘇爾fans,皆因老婆係半個澳門人,所以特別喜歡食葡菜😜見到佢哋推出新promotion,逢週一半價菜式,只要like and share 社交平台 就可以以半價享用半價菜式,個個星期一都唔同👍👍仲有好多西餐菜式,安格斯西冷和肉眼,我同老婆就鍾意肉眼多啲,牛味更加濃郁,口感更好!點咗安格斯肉眼五成熟,重配埋炸薯條,可以半價換果汁酒,真係好多優惠😬😬牛扒真係頂級貨,牛味好濃沃配上即炸薯條,仲有葡式醬汁幾特別😍😍玫瑰堂果酒,好香水果味,超易入口,配牛扒唔錯嘅選擇👍蝦子松露意大利麵做半價69蚊咋😝非常之香濃嘅黑松露香味,非常creamy,而且份量仲好多芒果柚子沙冰,夏天好適合用上鮮芒果然打而成,唔會太甜,賣相仲好靚添🥰魷魚筒第一次食,幾得意喎!剛剛好,爽口鮮甜,配肉腸都好夾食埋葡撻就剛剛好啦!食葡菜有點少得葡撻呢!鋪頭即做非常之有誠意呀😜😜各款菜式都好好味!下星期一再嚟🤤

半價菜式,個個星期一都唔同👍👍

玫瑰堂果酒,好香水果味,超易入口,配牛扒唔錯嘅選擇👍

蝦子松露意大利麵做半價69蚊咋😝
非常之香濃嘅黑松露香味,非常creamy,而且份量仲好多

魷魚筒第一次食,幾得意喎!剛剛好,爽口鮮甜,配肉腸都好夾

各款菜式都好好味!下星期一再嚟🤤