2023-11-21 182 瀏覽
今日去到中環蘭桂坊同朋友佢地飲杯野傾下計!再加上大家呢個地段都好方便離開!所以今次特就預約左一間cocktail又好靚既打卡酒吧!呢間酒吧裝修設計佈置都好有時尚感!加上四周圍都有好多唔同得意可愛立體嘅造型!包括有棉花雲嘅燈!再加上好得意嘅公仔紅霞燈!顯得成個場地更加有藝術感!當然唔可以少有嘅,就係有peer pong嘅枱、滿足到想玩唔同酒game嘅你!今次我同朋友total叫咗三種特飲,全部賣相都非常突出,各有唔同嘅風格!第一杯🥃:vodka mix raspberry tonic特飲用咗黑莓唔同嘅水果混合埋一齊,味道有啲似雜果感覺,但係再帶黑莓味道好清新!加上伏特加濃度啱啱好飲落好舒暢!第二杯🍸 surprise me呢杯用咗甜杏仁,荔枝味嘅風格,飲落清爽微甜,杏仁亦帶出香味,配上荔枝清新風格飲落去層次更加突出!第三杯🍸雜果味嘅MIX shoot配合雜果味嘅S hooter,令到成個酒嘅層次更加豐富,加上好香甜!女士必定鍾意飲!再配合唔同嘅mix,用咗番石榴無花果同埋水果味為主!食落去非常清甜!非常吸引!Teddy bear bar香港中環蘭桂坊Cosmo Building 8-11

第二杯🍸 surprise me

第三杯🍸雜果味嘅MIX shoot