🌸White ℍouse白房子🌸~ 花花主題Cafe ...繽紛的花牆,天花,餐桌,每個角落都以花卉點綴,蝴蝶結椅背的粉紅色椅子,少女心大爆發。💐餐點同時加入食用花元素,餐具亦是具浪漫優雅風。在這美美的環境用餐,幸福感滿滿呢!..🍝來自地獄的意粉**$135香辣汁嘅意粉,加入食用花,煙肉,辣椒,洋蔥,蒜片,意粉有嚼勁,辣得好有Feel, 嗜辣一定要揀呢款意粉!🍝金箔黑松露雜菌蝴蝶粉**$141賣相已經要比滿分! 面頭撒滿大大片金箔,食用花。忌廉醬汁好香好滑,滿滿黑松露的香味,蝴蝶粉的靭度剛好,不會太硬,大大片的蝴蝶粉,吃著都幾飽肚。🍹蝶豆花綠茶**$45高身玻璃杯, 綠茶和蝶豆花茶呈現漸變色彩,只觀賞已經覺得療癒,不太甜,口味感覺清新。🍹草莓紅茶**$40淡淡草莓味香濃的紅茶,嘆TEA必選飲品!推介比愛花嘅朋友仔去打卡!🌹💐

🍝來自地獄的意粉**$135

🍝金箔黑松露雜菌蝴蝶粉**$141

🍹蝶豆花綠茶**$45

🍹草莓紅茶**$40
淡淡草莓味香濃的紅茶,嘆TEA必選飲品!

推介比愛花嘅朋友仔去打卡!🌹💐