2020-05-30 2484 瀏覽
本來今日諗住去食壽司的,但驚太多人,我地準備左plan b。所以前一晚已經係網上平台 book訂呢度,主餐牌有7折果然,我地真係食唔到壽司。就趕來呢邊12點個booking。上次係坐高枱,tea time食。今次食lunch,可以入內參觀下個格局一坐低就落水同麵包🥯籃。今日無muffin個醬有少少甜,幾特別。唔知係本來的枱布係咁定鋪左一次性枱布,有層sponge的感覺,好驚啲水杯會lum5個人,叫左4樣野食,但都食唔曬。都唔知係因為佢份量足定有人食左早餐的關係沙律好清新,有啤梨,牛油果,藍莓,cheese, 藜麥,松子仁。。 個醬又係甜甜地,好似無食過咁的沙律dressing有焗薯皮,雞翼雞錘,炸洋蔥圈。洋蔥圈即食好加上個燒烤sauce好味過個薯皮。啲人話薯皮好食,我就覺得太多芝士。雞無試,唔評論。但呢個拼盤有食淨囉上次食過好食,今次再encore我本來係唔食長通粉的,因為佢太硬,口感唔好。但啲間一食,為之驚人啲粉夠淋,而且好多sauce, 夠濕潤。啲肉丸又辣辣地,yummy yummy本來我都鍾意食千層麵的,但呢間的就唔多like 喇完全食唔到麵,唔知中間一層層的係芝士定麵,總之成p
一坐低就落水同麵包🥯籃。今日無muffin
個醬有少少甜,幾特別。
麵包籃

Supe r  green  salad

芝加哥拼盤

有焗薯皮,雞翼雞錘,炸洋蔥圈。洋蔥圈即食好
加上個燒烤sauce

Chicago  bakes  ziti  pasta

上次食過好食,今次再encore

焗肉醬千層麵

本來我都鍾意食千層麵的,但呢間的就唔多like 喇
完全食唔到麵,唔知中間一層層的係芝士定麵,總之成pad野,分唔清
太多芝士都係其中一個我dislike的原因。

朋友仔叫左呢兩支beer,話紅色嗰支好味啲的。但兩支我都唔識欣賞

仲有好多dishes 想試丫。。。
麵包籃
2020-05-24