2023-01-11
咖哩香燒羊扒(飯/意粉) $108Curry Lamb Chop w/ Rice or Spaghetti轉套餐 加$20(配牛油餐包、餐湯及餐飲)Upgrade to Set $20(w/ Butter Bread w/ Butter, Soup & Drink)好味指數 4/5 🍭🍭🍭🍭{羊扒有兩大件 兩件都好厚身多肉 羊羶味好少 肉質軟熟 咖喱有點像平時食咖喱魚蛋既咖喱 味道好濃好香 喜歡濃味既朋友 可以試下}美國牛小排餐 $193US Short Ribs配: 牛油餐包、餐湯及餐飲w/ Bread w/ Butter, Soup & Drinks好味指數 4.5/5 🍭🍭🍭🍭🍬{牛小排一份有2條長型 2條都好厚身 點了五成熟 熟度剛好 肉汁豐富}貴族牛扒 (美國牛肩肉) $208Noble Steak (US Chuck)配: 牛油餐包、餐湯及餐飲w/ Bread w/ Butter, Soup & Drinks好味指數 3.5/5 🍭🍭🍭🍬{貴族牛扒油脂各方面都好平均 吃起來軟嫩適中 但感覺牛味較淡}T骨牛扒餐 $168T-Bone Steak
轉套餐 加$20
(配牛油餐包、餐湯及餐飲)
Upgrade to Set $20
好味指數 4/5 🍭🍭🍭🍭
美國牛小排餐 $193
US Short Ribs
好味指數 4.5/5 🍭🍭🍭🍭🍬
貴族牛扒 (美國牛肩肉) $208
Noble Steak (US Chuck)
好味指數 3.5/5 🍭🍭🍭🍬
T骨牛扒餐 $168
T-Bone Steak
好味指數 5/5 🍭🍭🍭🍭🍭
{上枱時真令我驚訝😱 超級大塊 超級多肉 而且好腍 牛味好香 一個人真係食唔晒 好抵食}
每個扒餐都配有牛油餐包、餐湯及餐飲 牛油餐包微暖 入口鬆軟香口 真係好好味 餐湯方面可以選擇忌廉或羅宋湯 兩款味道都好好 羅宋湯還配有很多雜菜
每個餐都有好多雜菜同薯條或薯格 令整個餐既豐富又飽肚