2024-06-24
有冇試過點完一道菜隔離位即刻跟住點?✦招牌黑松露24個月巴馬臣芝士意粉就係一道咁嘅菜除咗因為佢係一道tableside dish你可以現場睇廚師用 Parmesan Cheese wheel去煮個pasta、刨truffle、落少少白酒另外就係佢真係香到隔離枱都聞到大家好似一齊睇一個表演咁氣氛好好廚師抹一抹碟邊親自送上枱期待感係max!pa但咁高嘅期待感下佢都仲係超出期望地好食即係咁, Parmesan cheese wheel加黑松露有咩可能唔好食✦ 薄切油甘魚配芝麻柚子醋汁(加海膽)油甘魚食就食過好多次但今次真係唔認得係油甘魚可能係芝麻柚子醋汁同佢本身嘅鮮味有啲額外嘅chemistry 令到我忍唔住問:咩魚?好好食✦ 香烤意大利蝸牛(6件)除咗雖然係side但不能忽視嘅細滑牛油薯蓉佢有六件蝸牛即係代表有六啖蒜香精華嘅味道!✦ 炭燒12安士澳洲M5和牛肉眼扒其實我係望返先詫異原來我地兩個人食咗咁多嘢都仲可以食到12安士好多謝店員recommend一個適合嘅熟度俾我地牛keep到juicy同濃郁牛味Chargrilled得有微微炭香雖然已經好飽但唔覺唔覺就食哂✦ 提拉米蘇$78 其實就
隔離位即刻跟住點?
✦招牌黑松露24個月巴馬臣芝士意粉
親自送上枱
期待感係max!pa
但咁高嘅期待感下佢都仲係超出期望地好食
有咩可能唔好食
✦ 薄切油甘魚配芝麻柚子醋汁(加海膽)
油甘魚食就食過好多次
但今次真係唔認得係油甘魚
令到我忍唔住問:咩魚?好好食
✦ 香烤意大利蝸牛(6件)
除咗雖然係side但不能忽視嘅細滑牛油薯蓉
佢有六件蝸牛
即係代表有六啖蒜香精華嘅味道!
✦ 炭燒12安士澳洲M5和牛肉眼扒
好多謝店員recommend一個適合嘅熟度俾我地