2023-05-21 191 瀏覽
今次帶咗午餐餐牌嘅套餐,個lunch set都叫抵,加$30會送埋一杯嘢飲(特飲就補返差額)雖然個商場唔吸引,但入到間餐廳好似去咗第二個地方咁,紅磚牆身🧱、雲石紋餐檯,再加埋啲黑白色嘅cushion,有一份Chill得黎又有一份休閒感。Wraps煙三文魚配、牛油果、番茄、羅馬生菜、香草醬呢句wraps又意料之外嘅好食,多菜無肉少carbs。最適合啲健康ol/港女。Burgers牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條本身諗住佢係Cafe形式,對個burger都無咩特別期望,但係點知嚟到都有surprise,好大個,如果細食嘅女仔真係要share。仲要未計啲薯條。Yogurt drink 雜莓乳酪個雜莓乳酪好fresh,雖然係沙冰咁樣但都唔會話成個感覺好冰。

Wraps
煙三文魚配、牛油果、番茄、羅馬生菜、香草醬

Burgers
牛油果墨西哥辣椒醬芝士安格斯牛肉漢堡配薯條