2022-05-22
同男朋友喺附近staycation checkout後仲有幾個鐘先夠鐘食晚餐 所以喺附近搵咗間餐廳飲杯嘢食個小食 Hea下d時間嚟到呢間餐廳環境都幾舒服 可以簡簡單單食個Tapas 加杯嘢飲 唔會太飽 但係又可以慢活輕鬆一下Tapas由$70蚊至到$140不等 我哋就叫咗一個西班牙蒜片大蝦$140 另外呢度亦會有Burger牛扒等等既Main Dish食 而Burger其實都係百幾蚊有埋薯條 都唔算貴 但係我哋唔想食太飽 所以只叫咗一個簡單嘅小食西班牙蒜片大蝦 一共有七隻蝦 而且口感係超級彈牙又帶點新鮮蝦既結實 食得出唔係雪藏蝦 而且配上蒜油蒜頭同炸蒜片 啱曬好好蒜頭味嘅我哋最後當然就唔少得叫咗飲品啦 我就叫咗一杯芒果乳酪沙冰 $58 唔會太甜 而且唔會有化學水果味 口感軟綿得嚟又有沙冰冰涼嘅口感 男朋友就叫做杯西班牙果酒 佢話味道都正常 價錢只係$78