2021-05-31 63 瀏覽
下午茶·2人懷著好奇黎到K11 Musea呢間充滿松露嘅小cafe, 淨係睇環境已經覺得絕對值得黎打卡。話明松露cafe, 所有嘅食品飲品都係松露口味嘅,例如Truffle ice cream 松露雪之戀、Truffle Egg Bacon Mille-Feullie 松露流心蛋香燻肉千層酥,同埋多款嘅松露飲品。我就揀咗本店嘅signature drink, Truffle Crema Rooibos Tea。 Truffle Crema Rooibos Tea ($60) 松露素奶蓋南非國寶茶飲品配上即磨新鮮松露,加上碎杏仁同濃沃嘅奶蓋,最後有清香嘅茶底,好好飲,十分推薦!總括嚟講,我一定會再黎試埋其他野食野飲。

下午茶·2人

松露素奶蓋南非國寶茶

總括嚟講,我一定會再黎試埋其他野食野飲