2008-07-13 14 瀏覽
尋日敍舊呀~ 一大班女子, 緊係食番d女子組最中意食既野啦啦啦啦啦, 甜品是也!知道tst的cova有offer tea buffet, 就問好資料, 2點50分去到排隊定位~ 見到好多人已經排緊隊LA..好驚無位, 好彩最後都有位。款式不多, 分甜點同咸食. 甜點有生果, 有幾款旦糕, 有啫喱, 有MINI TART, 同PIE咸食有MINI PIZZA, SANDWICH, BURGER.GENERALLY, 我覺得D咸點好味過D甜點, 因為D甜點太甜了. 咸點之中, 我最中意既係.三角形既包, 兩片好好好薄既包入面夾0左一片好薄既HAM, 如果就咁食個HAM就會太咸, 加埋個包食就剛好, 個包微暖, 而且幾CRISPY. 好正!甜點中最好食既係朱古力旦糕, 下面0個層係金莎0個種脆脆加D CREAM, 上面0個層係D 榛子加D CREAM, 好正~ 口感好豐富...其他野好普通, 無咩好講~另外一提, 請大家留意, KLN TONG的COVA係無TEA BUFFET的! 最後要了一個ENGLISH BREAKFAST TEA, 消一消滯~

其他野好普通, 無咩好講~