2011-06-06
想黎依間野好耐, 係特別依間我最想去, 可能因為佢係靚地區既靚舖位有靚裝修既靚食店.之前去過另一間COVA(又一城), 果間靚到.. 真係係入面坐下, 嘆下茶, 好似貴族咁...唔知依間會點? 貴野食: 佢地DESIGN同整既蛋糕/野食甜品: 主要蛋糕, 無乜霧絲/布丁, 完全無雪糕/雪芭/曲奇/朱古力(圓形一粒粒果D) (又一城果間係DINNER BUFFET時有曲奇/雪芭/朱古力)主菜: 麵包, 三文治頭盤: FINGER FOOD野飲: 有得比一杯果汁同一杯野飲, 我叫左西柚汁同玫瑰花茶, 西柚汁雖然普通但係佢清清地, 可以中和甜味, 而玫瑰花茶香到去隔離枱, 勁正! (我朋友飲橙汁同檸檬茶.VIEW: 全室內, 無向街窗, 有玻璃門, 見到SHOPPING MALL既人椅: CHAIRS音樂: 唔記得氣氛: 好光既燈光, 有一札康乃馨係枱度, 幾靚餐具: 白色有COVA自己LOGO, D茶杯都有公仔, 係D公仔入面會見到COVA個名, 幾得意~服務: 黑色外套果D幾好人*******佢除左甜品, 仲有咩野食TIM?======================原來佢有LOBSTE
唔知依間會點? 貴野食: 佢地DESIGN同整既蛋糕/野食
主菜: 麵包, 三文治
頭盤: FINGER FOOD
椅: CHAIRS
音樂: 唔記得
氣氛: 好光既燈光, 有一札康乃馨係枱度, 幾靚
服務: 黑色外套果D幾好人
*******
佢除左甜品, 仲有咩野食TIM?
======================
原來佢有LOBSTER DINNER? 估唔到.
SUNDAY LOBSTER LUNCH: $498(WHOLE LOBSTER) 同$308(HALF LOBSTER).
唔知D味會係點?
而且, 父親節LUNCH有3個COURSE既要$288(成人) 同$238.