餐廳: 雅廊咖啡室
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2009-11-30 20 瀏覽
朋友有張一位免費ge coupon見有優惠又有時間就去食左佢呢間野我都食過2次食物方面, 我個人覺得唔差, 不過不失當然, 好多網友都話好難食好唔掂各人口味唔同, 可能部份網友食慣高級酒店自助餐咁當然無話可說了食物黎講, 不斷refill凍食: 凍蝦/螺/青口最受歡迎 仲有雜菜沙拉, 壽司(無魚生)熱食: 薯蓉, 豬扒, 牛仔骨, 炒飯, 菜, 春卷....我無食所以唔太記起甜品: cakes, 白朱古力/朱古力噴泉, 雪糕, 楊枝甘露, 班cake其他: 包類, 湯類overall我係用半價黎食算係唔錯ge選擇但如果原價黎講每位tea 約$170的話 (連+1)仲有其他更好選擇一試無妨
朋友有張一位免費ge coupon
見有優惠又有時間就去食左佢
呢間野我都食過2次

食物方面, 我個人覺得唔差, 不過不失
當然, 好多網友都話好難食好唔掂
各人口味唔同, 可能部份網友食慣高級酒店自助餐
咁當然無話可說了

食物黎講, 不斷refill
凍食: 凍蝦/螺/青口最受歡迎
仲有雜菜沙拉, 壽司(無魚生)
其他: 包類, 湯類

overall我係用半價黎食
算係唔錯ge選擇
但如果原價黎講每位tea 約$170的話 (連+1)
仲有其他更好選擇

一試無妨