2021-07-02 294 瀏覽
話明係飯堂一個禮拜總會有一兩日去pizza hut食嘢㗎啦🤩今次特別呀食下午茶餐😁下午茶餐又平喎仲好抵添喎👍 叫咗卡邦尼意粉❤ 睇下卡邦尼意粉呢就最好食㗎啦😁小朋友好快就清曬啦😋公司三文治🤩公司三文治pizza hut都有得食唔需要喺茶餐廳食啦🤣🤣仲配埋脆卜卜嘅薯條,再加埋脆卜卜好新鮮D既公司三文冶好好味呀 😋雞皇焗飯就冇咩特別呀同佢平時一樣一貫水準啦😅當然唔少得加十蚊有兩個酥皮湯😅我家隻馬騮鍾意飲呀嘛❤兩杯凍檸檬茶😍我有積分喇仲換咗個凱撒沙律添😁😁pizza就最鍾意食四重芝士pizza喇🤩因為呢我家啲主子全部都唔食肉㗎,好鍾意就咁食好多芝士pizza😅 仲有個茶餐雞翼配朱古力窩夫薯格三十幾蚊咋 咁就會好快食曬㗎喇😋😋#katkatfoodies
咁就會好快食曬㗎喇😋😋

#katkatfoodies