2019-06-05 447 瀏覽
第一次去MUJI CAFE, 感覺不錯, 環境清靜, 服務員友善.我地2個人叫左三個餐, 下午茶份量不多, 價錢還可以接受.因為個人喜歡清靜, 可以再來~1/ 蛋沙律三文治 + 薯條 + 紅茶      麵包好鬆軟, 但係焗得太窿, 薯條口感不錯.       蛋沙律好好味      2/ 蛋批 + 紅茶  - 抵食之選!!!      賣相已不錯, 芝士味濃郁, 外皮鬆軟, 菠菜和芝士份量適中, 不會太溜3/ 下午茶點小得甜品, ORDER大一個CAKE SET      蛋糕冇想像中好食, 雖然細細件, 但係好溜, 2個人SHARE就OK      雜莓批 - 麵粉太重, 食一啖後,  已經唔想再食      布甸 - 好滑, 好香茶味, 味道適中, 不太甜, 而上面黑芝麻脆片, 口感不錯      伯爵茶蛋糕 - 味道有香, 但不太像茶味, 要大口食, 才感覺到茶的味道
我地2個人叫左三個餐, 下午茶份量不多, 價錢還可以接受.
因為個人喜歡清靜, 可以再來~

1/ 蛋沙律三文治 + 薯條 + 紅茶
      麵包好鬆軟, 但係焗得太窿, 薯條口感不錯.
      蛋沙律好好味

2/ 蛋批 + 紅茶  - 抵食之選!!!

3/ 下午茶點小得甜品, ORDER大一個CAKE SET
      雜莓批 - 麵粉太重, 食一啖後,  已經唔想再食
蛋沙律三文治
菠菜蛋批餐