2023-02-16 89 瀏覽
🍔🍔🍔愛好者😋Team Lunch搵到駱駝漆五樓呢間保家山無影到先Team嘅嘢食,就講下自己同對面同事果款~我哋叫咗芫荽手工和牛漢堡、慢煮雞胸野菌汁意大利麵,兩個都配沙律及餐湯,同事加左支可樂。仲有Promotion:喺OpenRice Bookmark即送八爪魚丸、唐揚炸雞一份比我哋🤩🤩芫荽足料!芫荽控必試😆蘑菇湯出色👍🏻 沙律略多醋汁,較為咸酸雞胸好嫩有肉汁😋唐揚炸雞塊👍🏻👍🏻 即使唔係promotion送,單叫都抵!我本身想飲咖啡,就問下有冇咖啡可以order,但無咖啡機🙈 不過轉頭收到杯私伙cold brew😍 太好了吧!忍唔住要影低佢📸 很欣賞呢間Burger待客之道,可能較少人搵到間Burger,或者以為全部都係芫荽🤣 但係值得一試👍🏻
🍔🍔🍔愛好者😋Team Lunch搵到駱駝漆五樓呢間保家山

芫荽手工和牛漢堡

芫荽足料!芫荽控必試😆

慢煮雞胸野菌汁意大利麵

蘑菇湯出色👍🏻 沙律略多醋汁,較為咸酸
雞胸好嫩有肉汁😋

2023-02-06