2024-04-15
上個星期朋友和我慶祝生日🩵問我想食咩?🥰我諗黎諗去都諗唔到🤔之後朋友就建議我去呢間佢已經幫襯過5次既餐廳😲知道朋友黎過5次一定係好吃的🤗而且我朋友亦是一個吃貨之一😋當然就要吃😋前菜好食👍🏻之後食物陸續上黎就越食越好食🤩🥰😋一道比一道出色👍🏻😋輪到呢個意粉,口感一流,而且冇用鹽整的,依然都咁有味道😋😋龍蝦亦是推介的🦞黃色醬上面兩滴既辣汁最出色🌶️辣得黎好有蝦油味🌶️🦞唔係純粹得個辣字🌶️係我覺得幾出色既一道菜🦞🌶️👍🏻😋建議推介一定要加錢食呢個雞飯🐓🍚成隻雞做到外脆內軟😋仲要醃左兩日,好有誠意👍🏻個飯都係好出色🍚😋令到我食咗兩大碗🍚🍚如果雞同飯我會覺得飯比較出色🍚雞飯必定要選擇👍🏻🐓🍚最後甜品🩵朋友知我唔食甜,我竟然係咁話好食好食👍🏻😋全都是開心果餡料😲雪糕都係自家製開心果雪糕🍦個餅入邊加入麻糬😋食落去有唔同層次感😋👍🏻🤤真心推介如果想食Fusion Find Dinning必定是首選👍🏻一定會再來😋
輪到呢個意粉,口感一流,而且冇用鹽整的,依然都咁有味道😋😋