2023-12-13
今日拍拖去旺角睇戲, 經過the Forest 見到有間 HeSheEat, 即刻甜品癮發作, 勁想佢地嘅食窩夫, 點知去到覺原來佢哋每一間餐廳都有限定甜品, 雖然冇窩夫食, 但係都可以試下其他😋雞肉冬陰忌廉會扁意粉雞肉走雞皮零肥膩, 夠曬健康✨ 好香嘅冬陰香料味👍👍 雖然帶有忌廉但係一啲都唔怕飽滯, 亦唔會太辣, 食完冇乜負擔🤗🤗燒春雞黑松露燴意大利飯燒春雞有半隻, 份量都算多。正宗嘅意大利飯係有啲生米嘅狀態, 不過個人偏好淋淋地, 呢款啱啱好👍👍Baby blue呢款係特飲,orea口味加雲呢拿, 好重奶味👍 但係又唔算好漏✨✨特濃5.0牛乳巴菲宇治抹茶牛乳奶味特濃😋 配上綠茶粉減低飽肚感, 巴菲內有趣趣,紅豆, 成件事好夾🤗朱古力山系刨冰刨冰好大碗, 兩個人真係食唔曬, 有濃濃嘅朱古力醬加煉奶, 底層仲有朱古力雪糕加脆脆, 軟綿綿又趣卜卜, 口感豐富😋😋😋二次幫襯HeSheEat, 仍然覺得食物質素平均, 而且甜品出色, 價格實惠, 好難唔會再有下次囉。 Ps. 不過我好記仇, 仍然係心心念念掛住個窩夫! 下次一定要去荃灣店食返夠本🤭🤭
雞肉冬陰忌廉會扁意粉
燒春雞黑松露燴意大利飯