2021-10-13 995 瀏覽
「健康Gluten Free Organic 都咁好食?」❤️You are what you eat 系列❤️💋牌子推介 - freee💋呢個星期俾八號風球玩串晒個party,而作為健康飲食小先鋒,係街食就好多時難免會食咗好多好雜亂嘅食物,通常係屋企都係盡力用力咁食健康嘅食物。簡單quote一段gluten free嘅簡介: 「無麩質飲食」除了用於臨床治療乳糜瀉病患外,亦有使用在治療疱疹樣皮膚炎、過敏性腸道疾病、神經疾病、類風濕性關節炎和糖尿病等疾病上。我就無去到好乖好乖,但係係屋企就真係自律大過天,而freee嘅gluten早餐粟米片,加上我之前講嘅無糖杏仁奶,簡直係好味嘅早餐健康配搭!而今晚嘅打風晚餐係 蕃茄龍利柳西蘭花gluten free pasta!佢個質地真係好食到令我懷疑佢係澱粉加工物!正到無朋友囉救命!而freee竟然除上網上購買到之外,我終於係city super度買到喇!喜歡健康嘅你,留言話我知到底你哋仲想知道啲咩健康產品啦!
「健康Gluten Free Organic 都咁好食?」
❤️You are what you eat 系列❤️

💋牌子推介 - freee💋

簡單quote一段gluten free嘅簡介:

佢個質地真係好食到令我懷疑佢係澱粉加工物!
正到無朋友囉救命!

喜歡健康嘅你,留言話我知到底你哋仲想知道啲咩健康產品啦!
外賣自取