2020-10-25
假日都過呢間係西營盤嘅Cafe/Shop/Bar,一個location入邊又有衫賣又有酒吧嘅氣氛亦都好似Cafe咁😂 知道呢一間potato head係外國都有分店!特登嚟打卡!我哋係around 3點幾晏晝去,去到冇乜人唔使排隊。佢個氣氛好正好似去咗啲外國嘅酒吧咁。所有嘅waitress都好chill!嗰日嘅餐廳淨係有一款食物Menu serve,就係 Three Buns!如果想叫返飲品都係會叫返餐廳嘅Menu。不過其實本身都想試吓佢間餐廳嘅Menu但係佢嗰日就冇。聽過three buns好耐但係未食過佢嘅漢堡包,所以就叫咗一個嚟試!叫咗個Smokin B Boy,入邊有超級Juicy 安格斯牛扒,煎到脆脆嘅bacon,🥺當然唔少得佢有BBQ ketchup同埋mayonnaise!聽落雖然好邪惡但係兩個人share都唔會好過份既!再叫咗佢去普通一個house fries,呢個薯條就普通中上,唔算好特別但係都係有心機整!最後就係叫咗個Cocktail,Wiski Fen,杯酒上面有塊乾咗嘅檸檬,whisky底飲落酸酸地好Fresh👍🏻