2023-02-20
呢間嘅麻糬毛巾卷之前都同大家介紹過,佢哋成日都會出唔同口味,之前食嘅芋泥味已經好impressive😙今次見到佢哋參加市集出咗獨家濃厚巧克力提拉米蘇口味毛巾卷($250)🤩特登走去藍田支持佢哋~毛巾卷拎上手已經感受到超聚手,4-6人share應該都很可以👌🏻 賣相夠晒ig-able,面頭灑滿朱古力粉,仲放咗我最鍾意嘅Lotus餅同棉花糖,加埋金箔做裝飾更加有貴氣✨切開就見到薄薄嘅pancake皮包住份量啱啱好嘅cream,入面有啲可可流心爆漿,朱古力濃度比起cream更高,嫌唔夠喉仲可以揤埋dropper入面嘅朱古力漿,朱古力控應該好滿意🤤 特別鍾意佢超~大嚿麻糬,而且夠晒軟糯(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 因為係tiramisu口味,入面仲放咗啲lady finger,加埋超多朱古力粒,唔單止味道有層次,仲有唔同嘅口感🤪 見到當日佢哋都幾多人查詢,有興趣買嘅朋友其實除咗可以係市集即場買,仲可以預早係網站訂,咁就一定有貨🫶🏻