2020-11-28
香港真係好少gelato店,之前食cova, venchi個啲味道選擇唔到,要見到有成排gelato櫃既真係得幾間,更加唔好話有得坐低食,所以次次經過過呢間都俾佢既成排gelato櫃吸引左🥰雪糕$58兩球,份量好足 (好大杯🤣)。要左開心果味同蜜瓜味,開心果味好濃郁,非常有水準。蜜瓜味就嫌太淡,好似冇咩味咁。食甜品一向鍾愛tiramisu,所以必試。佢既tiramisu有兩款,一款正常樣,另一款係外層再倒左層朱古力漿做coating,成個opera咁!我地試左有朱古力漿個款,雖然要好濃厚既朱古力味,但咖啡味係完全冇輸蝕,重點入面個cream係好軟滑好smooth❤️❤️份量都大,兩個人食喏喏好!店員好好,見我地糾結緊食咩味會主動問我地要唔要試。講真性價比好過venchi同cova,份量大,多選擇,值得一試!