2022-07-23 109 瀏覽
今日去到觀塘做嘢順手去食過下午茶。觀塘出名多嘢食今次去到駱駝漆大廈。🤗Hunger point 一間墨西哥餐廳,係呀間新餐廳,門面好別緻,一大幅塗鴉,店舖唔算大不過好整齊。叫咗個三重Toco套餐🌮,分別係墨西哥辣雞,吉列蝦,港式沙爹牛肉,各有各精彩🤟🏻🤟🏻首先嚟咗個蕃茄湯🍅,個蕃茄湯好好飲,同一本蕃茄湯唔同,好有墨西哥風味,極力推介。墨西哥辣雞風味十足,餡料豐富🌮,少少辣好嘢未。個吉列蝦好好食🍤,炸到個蝦好脆,配埋沙律醬再加紫菜,口味層次更上一層樓。到我最期待港式沙爹牛肉,都冇令人失望,香港風味墨西哥食法,都算完美組合。配埋懷舊式玻璃樽可口可樂,玻璃樽款式可口可樂最好飲,唔係好多地方有,真係冇得頂👍🏻值得一讚。環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️美味程度😋:❤️❤️❤️❤️❤️抵食指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️回頭指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️

墨西哥辣雞風味十足,餡料豐富🌮,少少辣好嘢未。

環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️
衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️