中秋節, 及一班親朋好友生日過後, 體重突然多左 5磅, 為左有恆心減磅, 相約朋友一齊進行 "沙津午餐療程", 銅鑼灣一帶食 Lunch 想 Relax 但又想食得健康, 其實都唔易, 今次選左去 Time Square 既 Tony Roma's, 午餐有 2 款沙律選擇, 連餐湯, 餐包, 飲品都只係 $58, 坐得又舒服, 立即叉滿電!食評如下 : ~餐包 ~ 配以香草牛油, 餐包外硬內軟, 好味!蘑菇餐湯 ~ 賣相似一杯咖啡, 飲落好香蘑菇味, 夠濃, 我連朋友o個碗都搶埋黎飲! 雞肉凱撒沙律 ~ 麵包粒好甘香脆口, 但蔬菜好單調只得一種菜, 雞肉略厭有點 "鞋" 口, 不過份量夠大, 食完好飽總括黎講, 咁既地區, 咁既環境, 只係五十幾蚊一個 Lunch, 本人覺得物有所值!服務方面, 都好細心, 一叫即到, 而且永無 Say No, 由落單至埋單, 聽左好多次 "多謝晒", 都幾滿意! 定必會經常再惠顧!

食評如下 : ~

餐包 ~ 配以香草牛油, 餐包外硬內軟, 好味!

店舖門面
店內環境