2018-06-12 1894 瀏覽
味道不過不失。但一碗飯70蚊,實在太過分!飯質過得去,但就算35蚊碗都算貴了,敢收70真係無出其右!當然可以話明碼實價,我可以唔點個飯,但問題係你賣得呢個價位,當然要有D特色嘢offer,而唔係真係煮個簡單的白飯比我就算。香港有太多選擇,我唔覺得咁樣的pricing strategy 可以sustain好耐。仲有廚師推介關東煮,比D最cheap的食材我地,見到裡面有雞蛋,真係火都來,等於35蚊一只。早知道就自己揀關東煮食材如果一定要收呢個價,起碼食材要upgrade,服務要更加貼心一倍。(服務唔係特別差,but nothing special)Totally overpriced! 不會再來!!
味道不過不失。

Totally overpriced! 不會再來!!