2017-03-03 1124 瀏覽
以前一聽到朋友講話係中環食飯,就會覺得好貴好貴,平均一個人除開冇3,400都唔使旨意走。結果比我地搵到呢間價性比好高嘅西餐搭電梯上到去之後,一打開門勁暗,我同朋友差啲以為佢錯左club,好彩佢音樂唔大聲😹😹坐低之後因為其實同朋友唔肚餓,所以大家每人叫咗一杯cocktail 同pizzaCocktail 嘅賣相做得好好,令人忍唔住要瘋狂影相本身叫Pizza係諗住隨便有野食下飲下野甘,點知比想像中好食個底夠脆,可以成塊拎起本來只係打算一人一杯,但係好似因為做緊happy hour,所以係buy one get one free,所以點都飲多杯唔好浪費,哈哈最後呢個甜品唔記得左叫咩名,但佢隔離嗰個係比你自己到落去嘅酒,我倒得太多,令到酒味太濃,變到好苦如果你哋叫咗記住唔好倒咁多! 但環境真係好舒服,坐係度傾計同朋友chill out下係真係正

Cocktail 嘅賣相做得好好,令人忍唔住要瘋狂影相
個底夠脆,可以成塊拎起
唔好浪費,哈哈