第一,餐廳不會提供普通水,你只可以選擇$65嘅有汽水或者冇汽水,如果你想飲啤酒可以享用$78嘅罐裝啤酒,不過唔好意思,你要自己斟,but it’s ok. 睇咗餐牌5分鐘,終於揀到三樣您想食既,唔好意思,招牌嘅德國豬手係冇既,最後我哋order Nachos , 冬陰功大蝦墨魚意粉 (留意唔係墨魚”汁”意粉,因為係完全食唔到墨魚味,純粹係條意粉黑色既”墨魚”意粉),同埋飛天燒雞。Nachos : Dxxxxx Nachos 加上少量cheese, 幾粒藍莓, 士多啤梨乾。 究竟我食緊啲咩??我有嘗試問個廚師,佢話有好多客都鍾意食,黎得佢餐廳就係要食佢整嘅嘢,佢就係要整得同外面與別不同,佢話呢啲叫FUSION…….omg 「FUSION」呢個term好多餐廳都會抱住呢個名銜做藉口,將啲嘢食發展到好恐怖既地步,Tony’s hell 將呢個精神發揮得淋漓盡致。如果您食開出面嘅Nachos 又有avacado dip又有其他配料 ,千 祈 唔 好 對呢度嘅Nachos 有任何疑問/ 期望,因為你只會換來一肚氣, 因為你嚟到人哋餐廳就係要食人哋煮嘅嘢㗎喇😊聽完廚師嘅解釋,我想cancel之後嘅

聽完廚師嘅解釋,我想cancel之後嘅兩道菜, sorry “呢度係冇得cancel 菜式” “啲海鮮解緊凍” , 聽完真係零舍開胃🙂

之後嘅意粉同埋燒雞,可以自己嚟試吓😀

完全冇心情影相,兩個人食完都唔夠飽, 想挑戰hell 嘅可以嚟試吓。
2023-08-05