2020-05-06 47 瀏覽
今日同朋友一齊嚟到旺角呢一間麵麵, 其實我自己個人都好鍾食麵 尤其是鍾意食一啲湯麵同彈牙嘅麵。 因為自己食得多日本拉麵都悶,今日就想試下其他新款菜式。極品魚宴料理: 呢個魚麵包括有魚皮菜肉餃子、墨魚春卷、 魚肉春捲、魚蛋, 咁其實呢一個麵其他配料我覺得都幾好味,但係我最鍾意始終都係佢出名嘅魚麵,同埋佢個魚湯 ,因為佢個魚麵我覺得都幾爽口,幾彈牙同埋個質感唔錯 ,另外佢個湯亦都飲落好似幾有營養 ,我感覺上真係好似吸收咗好多骨膠原咁。XO雞翼拌魚烏冬: 呢個係我朋友order嘅咁我試咗隻雞翼, 隻雞翼幾好食,因為雞翼皮香脆肉熱,另外原來個魚麵配埋xo醬咁撈埋嚟食別有一番滋味辣辣地咁,所以感覺上唔錯,如果鍾意食辣嘢嘅朋友可以試下。Fish Nachos on the boat: 呢個魚皮我覺得可以試,因為個魚皮鋪埋我最鍾意食嘅牛油果加芝士,感覺上好似食緊pizza咁樣但係其實食緊魚皮,魚皮都好香脆,所以如果你哋叫咗啲酒精類飲品,呢個餸酒其實我覺得幾好。最後飲埋個凍水果紅茶, 講開又講呢個紅茶加埋啲水果飲我覺得都幾fresh。飲完我同朋友就走嚕。 如果大家鍾意食麵,大家可以試下呢一間。

• FishNachosontheBoat
  • 極尚魚宴料理