2009-09-30 33 瀏覽
之前星期5食過一次ga啦~佢日日都有唔同優惠~咁岩星期5係tuna wow~咁就叫左tuna啦~好足料~d餡流哂出黎~個包都脆脆地~味道叫做唔錯~今日係roast chicken有 優惠~就叫左一個啦~得一塊仔chicken~我覺得好乾,而且我toppings淨係要cheese同pickles~我叫佢俾多d佢扮聽唔到- - 而且sauce都俾好少~所以成個包都好乾~不過驚喜的係我叫左成個set~d薯片轉做2塊cookies~我要左2個double chocolate~好大塊呀!!!!!而且都脆脆地~都幾甜下..食到有d糖未溶..都幾多朱古力下~哈哈總算係唔錯!!唔知佢有冇得散買cookies呢??不過d賣野ge女仔就串左少少law~成日黑面~同埋地方好細~坐到2個人~佢都係for你take away ga啦~

唔知佢有冇得散買cookies呢??

2009-09-30
  • tuan包同double chocolate cookies