2024-01-11
今日早左收工, 決定同男朋友去尖沙咀嘆咖啡🙈尼度真係好舒服,裝潢有格調,仲播住啲舒服嘅音樂,絕對係一個適合拍拖傾偈嘅地方。我就試咗幾款呢間café 嘅 signature dishes。首先係土耳其咖啡,味道真係特別到爆!咖啡味好香,飲落去一啖一啖嘅,香而唔膩,真係令人陶醉。仲有土耳其烤雞三文治,烤雞肉好多汁好嫩滑,夾埋新鮮蔬菜同特製醬汁,好好味最後,土耳其tiramisu係我必試嘅甜品,濃郁嘅咖啡味同千層餅層次分明,一試就愛上。食嘢嘅時候可以感受到每一樣菜飾都係廚師用心機去整嘅,一點都唔馬虎。唔論係用料定係味道,都係一流嘅。而且,職員嘅服務態度真係好好好!佢哋主動又貼心, 送要送左兩杯佢哋嘅特產比我飲😂🙈淨係呢樣都絕對係加哂分呢間cafe真係值得一試,食物好味精緻,環境又舒服,服務又好好。下次我一定會再去!