2022-12-10 1923 瀏覽
當日到呢間男友bookmark 左一段時間既餐廳想一試carbonara。當日下午左右到餐廳,沒有客人的,餐廳環境不算寬敞,放有懷舊香港擺設。當日兩人打算點Carbonara 腸粉和意粉試試,可惜店員告知我們廚師尚未番到,亦告訴我們需等待一段時間。um..呢種情況第一次遇到,我同男友都想照等,難得一場來到,我們亦點了雞翼拼盤。❣️雞翼拼盤雞翼整體很脆身亦乾身,味道不算出色。4種味道分別有蒜香、蜜糖、香草、鹽香,每款味道有3隻。雞翼整體口感都是將調味料放上雞翼面,雞翼原本並沒有入味。❣️特濃朱古力朱古力入口頗香濃亦香滑的,不會過甜。最後亦沒有等到Carbonara 嘅到來,因為廚師仲未番到🥲整體用餐體驗真係頗失望的。

❣️雞翼拼盤

雞翼整體很脆身亦乾身,味道不算出色。

❣️特濃朱古力

朱古力入口頗香濃亦香滑的,不會過甜。