2022-09-16 15 瀏覽
mac n cheese mood - part 2食唔到間岩食嘅mac n cheese當然要繼續搵啦,今次E間係有日經過見到好多外國人食,心諗應該夠正宗,應該夠cheesy呱環境好細,,只有4張枱,其中一張仲要係面壁果種,但係氣氛唔錯,有唔少霓紅燈,車牌裝飾,好有舊美式餐廳FEEL今次都係叫左個2人套餐,burger / pasta / salad 揀2樣 + snack box + 2 drinks,價錢都只係178,個人黎講,係香港食過唔少次mac n cheese,次次有E樣食品個價錢都係100+,E個價錢已經開心左先burger 我地揀左classic burger,,真係好classic,正常咁配蕃茄生菜,整體味道唔差,只係個肉煎得唔夠香pasta 當然係mac n cheese啦,單點68蚊,可能係抱住68蚊嘅心態去食,個通粉係非常超級好味,首先D芝士夠多,係蓋過D通粉 (圖中白色黃色都係芝士),撈完之後係有拉絲效果,可能D醬夠芝士,佢係可以掛到係通粉身上,放左陣食完小食再完成埋佢,個通粉都仲掛緊D汁汁嫁,,重點個份量係一份主菜嘅份量,唔係一個side,食到太感動啦小食
mac n cheese mood - part 2

,正常咁配蕃茄生菜,整體味道唔差,只係個肉煎得唔夠香

小食盒都唔差,炸薯條,炸雞翼,炸魚柳,炸雞粒,炸雞翼最好食,個香料好正,其他正常發揮

飲品加左25蚊要chocolate milkshake,不過不失,另外一個飲品要左罐裝有氣水
mac n cheese 個驚喜真係不得了,一定會再幫襯
2022-09-12
慶祝紀念