走到Urban Cafe,餐牌選項多到令人目不暇給,真係幾花眼👀。好彩,最後選定了慢煮法國黃油春雞和Impossible Bagel Breakfast做午餐,真係無搞錯。春雞皮脆,肉滑,啖啖肉嫩得嚟又唔膩口,食得出師傅煮得用心,啲香草香噴噴,整個人都爽朗起來。薯條脆卜卜,沙律清新唔過咸,真係食落舒服得滯。再嚟講下Impossible Bagel Breakfast啦,第一口已經俾個香脆嘅Bagel圈精彩落場,夾埋啲果醬同cream cheese,簡直係滿分組合。番茄、大啡菇都好入味,跟住豬柳添,真係味道層次豐富,叫人一試難忘。最正嘅點解會係甜品。選咗芝士同朱古力蛋糕,朱古力蛋糕每一層都濃郁幼滑,芝士蛋糕層次感十足,好吃到停唔到口。食完之後,真係覺得每一蚊都好值得!服務嘅態度都Keep得好好,親切微笑😊,整體食得好滿足,下次再黎一定要試埋其他款。