2023-07-27 401 瀏覽
📍Urban Coffee Roaster (Fashion Walk)銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk地下D號舖早幾日先同朋友去完將軍澳分店食完tea,估唔到唔夠幾日又同朋友去食dinner,環境舒適,好岩同朋友慢慢一邊食一邊傾計,值得一讚係有位好後生既男員工服務態度非常好,笑容滿面。🦀 松葉蟹肉軟殼蟹飯  $148 評分:🌕🌕🌕🌕 🌑評語:軟殼蟹即點即炸,外脆內軟,食落啖啖肉,再配埋松葉蟹、青瓜絲、飛魚籽、撈埋溫泉蛋一齊食,多重口感,每一啖都好滿足!🍗蒜香柚子雞翼 $88評分:🌕🌕🌕🌕 🌑評語:雞翼上淋上左一層柚子醬,再加上炸蒜,食落甜甜地得黎又好香口,而且雞翼唔會過乾,咬開依然好juicy。🥑牛油果吞拿魚蓉酸種多士 $118評分:🌕🌕🌕🌕 🌑評語: 通常我都係食牛油果配Salmon,估唔到吞拿魚蓉同牛油果宦一樣咁夾,而且吞拿魚蓉新鮮,食落口感豐富 。🥞法式焦糖班戟  $108評分:🌕🌕🌕🌕 🌗評語:呢個真係每次黎都會食既甜品,三層pancake鋪滿香脆焦糖,口感紮實但又唔會唔會太乾身,可以再配埋吉士醬食,甜度適中。🍵Uji Hot Matcha Latte $50
銅鑼灣京士頓街9號Fashion Walk地下D號舖

🦀 松葉蟹肉軟殼蟹飯  $148