2021-06-16
15-6-2021今日去咗Yoho mall嘅Urban食早餐,野食唔錯,價錢都合理,值得去試不過要去就早啲啦,都幾多人排隊我哋Total叫咗2個餐種類好豐富,好多選擇,份量都幾大▪貝果早餐個豬柳真係好食,唔會太鹹,肉質緊致厚實,好juicy 貝果都一樣咁好食,個餐附送埋cream cheese,同埋貝果一齊食,帶點奶香味但又不膩,甜中帶點鹹,口感有啲似雪糕羽衣甘藍都好好食,上面有黑胡椒同橄欖油,好新鮮,可以解解膩,清新口腔大啡菇同番茄都好新鮮,唔需要太複雜嘅調味都夠鮮甜啊蛋炒的好滑,有啲鹽同黑胡椒,好香,蛋味好濃▪A.O.P.牛角酥配香煎牛扒 滑蛋牛角包真係好大個,好鬆化,我食唔嘥啦帶咗返屋企,牛扒真係好正,雖然係全熟,但係好軟,外皮有啲脆▪桃茶呢個真係一流,我叫咗一杯凍,比較建議大家叫凍飲,熱飲我個人唔係咁推薦,紅茶嘅香味中帶啲桃香味,酸酸甜甜好開胃!好似我咁唔飲茶嘅朋友都會鍾意整體嚟講真係好唔錯,不妨一試架!!
不過要去就早啲啦,都幾多人排隊
我哋Total叫咗2個餐
種類好豐富,好多選擇,份量都幾大
▪貝果早餐
個豬柳真係好食,唔會太鹹,肉質緊致厚實,好juicy
大啡菇同番茄都好新鮮,唔需要太複雜嘅調味都夠鮮甜啊
蛋炒的好滑,有啲鹽同黑胡椒,好香,蛋味好濃
▪A.O.P.牛角酥配香煎牛扒 滑蛋
▪桃茶
整體嚟講真係好唔錯,不妨一試架!!