2009-03-31 11 瀏覽
新開的V Cuisine 碰過一次門釘之後...叻左! 識訂位 ^^ 終於試到啦 好好味呀!第 一 味 :蒜蓉粉絲蒸聖子王 $66 ~~~~~~ 好大隻呀!!!! 果然係聖子王~~~~抵食only$33@~~~好想食多隻第 二 味 :蒜香鹽酥特級加拿大桶蠔 $128~~~~6隻蠔的size 都幾唔平均~~~~有d好大隻 有d 又好細隻, 不過無論大定細都係咁好味~~~~~好 juicy 好滑! 唔會炸到老晒第 三 味 :古法山渣咕嚕肉 $88 酸酸地~ 好開胃~ 不過份量稍為少左d第 四 味 :麵醬燒汁扖茄子椰菜 $68 呢個無乜特別..第 五 味 :日本南瓜東坡肉 $48 無乜南瓜味 .. d 汁好清 我最鍾意食肥豬肉 所以o岩晒!~水 果 盤:4 種水果 , 2人份量都算多! 食飯就送的~~~所以very good 呀~~~~~~~ 見到隔離枱有火龍果 不過我地無 :>甜 品 :養顏八寶露 $18 入面有d 一粒粒好好咬o既o野 口感不錯~~~~overall : 環境漂亮 ~~~ 有d 古著在牆上面~~~都幾特別的, 不過望耐左又覺得有少少恐怖食物的賣相同味道
好好味呀!
第 四 味 :麵醬燒汁扖茄子椰菜 $68 呢個無乜特別..
食物的賣相同味道都好好, services 都okay o既, 很滿意的一餐~~~~~~~~~

2009-03-14
  • 聖子王